mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mărturiile pacienților de la Spitalul Foişor. Cum au trăit bolnavii evacuarea forțată

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Pacienți evacuați de urgență vineri seara, la oră târzie, de la Spitalul „Foisor” din Bucureşt, au prezentat la Antena 3 cum au decurs evenimentele din punctul lor de vedere.

O pacientă de 68 de ani, care are proteză de șolduri, trebuia operată la Spitalul „Foișor” miercuri, pentru că i s-au rupt protezele și acestea trebuiau schimbate. Acum, femeia care are dureri teribile nu știe încotro să meargă. „Am făcut ultima analiză a sângelui care a fost gata miercuri și trebuia să mă internez în spital. Sunt operată pe amândouă picioarele, am ținut proteza 23 de ani și acum trebuia să le schimb. Am noroc că mă ajută copiii. 4.000-4.500 de euro costă operația. Eu sunt pacienta acestui spital de la vârsta de 30 de ani. Am avut o formă de reumatism mai deosebită. Foarte urât ceea ce au făcut. Înțeleg că te gândești la cei de COVID, dar te gândești și la ceilalți oameni, adică toți trebuie să trăiască, toți trebuie să se trateze”, a spus o pacientă evacuată de la „Foişor” pentru Antena 3.

Alt bolnav a povestit la Antena 3 ca a fost sunat doar de o consilieră nu de Vlad Voiculescu personal…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).