mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primarul Sectorului 2 a găsit mai multe soluții astfel încât bucureștenii să aibă căldură în apartamente

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Reparații capitale pe traseele care duc agentul termic în Colentina și Pantelimon, repornirea CET Titan și o analiză cu cele mai afectate locații, pe baza căreia să se caute soluții punctuale, sunt doar o parte dintre soluțiile discutate de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu,cu reprezentanții Elcen, relatează Mediafax.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, scrie, vineri, pe Facebook, că după încă o avarie și alte două săptămâni de chinuri pentru Sectorul 2, a fost la Elcen să vadă ce se face pentru ca iarna trecută să nu se mai repete.

Primarul spune că există soluții, astfel încât bucureștenii din Sectorul 2 să aibă, iarna viitoare, apă caldă și căldură.

„Reparații capitale cu prioritate pe traseele care duc agentul termic în Colentina și Pantelimon, repornirea CET Titan cu cazane de mare capacitate și astfel să se mai ia presiunea de pe sistem, o analiză de detaliu cu cele mai afectate locații, până la nivel de bloc, pe baza căreia să se caute soluții punctuale până când modernizarea rețelei va fi suficient de avansată încât să asigure pentru toată lumea condiții decente” – sunt soluțiile discutate de Radu Mihaiu cu reprezentanții Elcen. Potrivit acestuia, toți acești pași sunt vitali în pregătirea următorului sezon rece și e nevoie să fie făcuți cât mai rapid.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).