mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Gabriela Firea reacţionează la atacurile politice după evacuarea Spitalului Foişor. Fostul primar al Capitalei demontează zvonurile conform cărora managerul spitalului ar fi fost numit de ea în funcţie şi îi numeşte „oameni fără Dumnezeu” pe cei care aruncă noroi în „toate valorile noastre naţionale”. „Profesorul Ioan Stoica este din anul 1997 manager la Spitalul Foisor. Nu l-a “pus” Firea. Nu e “omul” lui Firea. A salvat mii de pacienti in stare grava, pe parcursul unei cariere medicale, stiintifice si manageriale impresionante. De 24 de ani, conduce acest spital emblematic nu doar in tara, ci in intreaga Europa. Dar pentru oamenii fara Dumnezeu, cel mai simplu este sa arunce cu noroi in toate valorile noastre nationale, in loc sa-si recunoasca grava eroare de a evacua pacientii dintr-un spital de elita, proaspat operati, pentru a-l transforma in suport covid. Ca primar, impreuna cu echipa de la ASSMB, am investit peste 50 de milioane de euro in acest spital, ca sa arate “ca afara”. Vin cei de la putere acum sa distruga toata munca, tot efortul, si sansa pacientilor de a se vindeca intr-un spital modern. Unde sunt paturile de ATI promise de presedinte, premieri, ministrii sanatatii? Unde este testarea extinsa, astfel incat sa avem preventie, mai putine imbolnaviri, mai putina nevoie de terapie intensiva? Politica de sanatate publica este criminala! Nu salveaza, ci omoara! Nu aduce speranta, ci ingrijorare! Calcati Constitutia in picioare! Drepturile pacientilor! Demnitatea lor umana! Nu va pasa de bolnavii cronici care mor cu zile pe la portile spitalelor! Spitalul modular covid din Pipera l-ati inchis! Ati promis ca, pe langa investitia primariei, veniti cu investitii pentru terapie intensiva. Nu ati facut nimic! Zero barat! Acum evacuati pacienti proaspat operati! Cat de departe ati ajuns cu indiferenta fata de oameni? Cat de duri sunteti? Unde va e inima, sufletul? Ce trebuie sa se intample in tara pentru a va trezi?”, scrie Firea pe Facebook. Sursa: stiripesurse.ro

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate în România 61.939 de persoane.

Dintre persoanele vaccinate în ultimele 24 de ore, 29.554 au primit prima doză de vaccin, iar 32.385 a doua doză.

51.174 de persoane au primit vaccin de la Pfizer, 7.653 de la Moderna și 3.112 vaccin de la AstraZeneca.

De la începutul campaniei de vaccinare au fost vaccinate 2.258.352 de persoane, dintre care 1.383.993 au primit ambele doze de vaccin.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 118 de reacții adverse.

Din decembrie 2020, au fost înregistrate 12.072 de reacții adverse, dintre care 5.571 după Pfizer, 5.501 după AstraZeneca și 1.000 după Moderna.

CNCAV precizează că 147 de reacții adverse sunt în curs de investigare.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).