mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

CNP – O rețea de trafic de steroizi destructurată cu sprijinul Eurojust!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second
Cu sprijinul judiciar al Eurojust, autoritățile din Republica Cehă, Slovacia și România au luat măsuri împotriva unui grup de criminalitate organizată (OCG) care a fost implicat în producția, distribuția și vânzarea de steroizi și alte substanțe hormonale ilegale. În timpul unei zile de acțiune coordonată de Eurojust, o unitate de producție din România a fost confiscată și demontată, iar peste 20 de suspecți au fost arestați. Profiturile estimate ale OCG s-au ridicat la câteva milioane EUR.
Rețeaua criminală era compusă în principal din cetățeni cehi și slovaci și era activă în mai multe țări. Ei și-au coordonat activitățile ilegale din Republica Cehă și Slovacia, în timp ce substanțele în sine au fost produse în România. Produsele finale au fost reambalate în Republica Cehă și Slovacia și distribuite prin intermediul serviciilor poștale consumatorilor din diferite alte state membre ale UE, precum Germania, Suedia și Țările de Jos.
În centrul de coordonare pentru susținerea operațiunilor, au participat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad și Serviciul Arad pentru Combaterea Criminalității Organizate din România, Procurorul Municipal Biroul din Praga și sediul național pentru droguri în Republica Cehă și Procuratura Regională Bratislava și Agenția Națională pentru Criminalitate din Slovacia.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).