mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mii de oameni s-au dus la Palatul Buckingham și Castelul Windsor pentru a-l plânge pe Prințul Philip

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 21 Second

Buchete de narcise, lalele, trandafiri şi crini au fost depuse de britanici în faţa Palatului Buckingham, în timp ce mai multe persoane s-au adunat la Castelul Windsor, scrie BBC. Oamenii regretă decesul ducelui de Edinburg şi se gândesc la regină în aceste momente triste.

„Ne pare rău pentru pierderea voastră”, „Odihneşte-te în pace, duce!” sunt câteva dintre omagiile celor care au venit, vineri după-amiază, la Palatul Buckingham, scrie News.ro.

Mai mulţi fotografi şi cameramani s-au adunat în jurul celor care au venit la Palat, potrivit reporterului BBC News Marie Jackson.

Rhea Varma, din Pimlico, s-a apropiat cu bicicleta de porţi şi a depus flori şi un bilet pe care scria: „Odihneşte-te în pace, duce!”. Ea a spus: „Este foarte trist. Cred că este începutul unei mari schimbări în ţara noastră. Fără el, regina poate că nu va mai domni prea mult”.

Pentru ea, ducele a fost „genul de stabilitate atât de de modă veche încât e greu de înţeles. A fost o stâncă ce a adus integritate”.

Adam Wharton-Ward, 36 de ani, a sosit de asemenea pentru a depune crini la porţile Palatului. El vizitează Londra, venind din Franţa unde locuieşte, dar a fost atât de emoţionat de veste încât a vrut să aducă un omagiu de dragul reginei. „Este atât de trist. A fost cu ea timp de 73 de ani. Dacă nu era el, cine ştie dacă ea ar fi rezistat”, a spus el. Felul de a fi al ducelui, a afirmat tânărul, a fost „aproape normal cu gafele sale”. „Acum, normalitatea a pierit”, a spus el…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).