mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Băsescu ȘTERGE PE JOS cu Angela Merkel: ‘Baletul trebuie să înceteze

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit, vineri seară, despre conflictul din Ucraina, despre implicarea Rusiei, a SUA într-un eventual război în zonă și a lansat un atac dus la adresa Angelei merkel, care face ‘balet’ cu Vladimir Putin.

„Suntem în frontiera maritimă a Federației Ruse. Baletul doamnei Merkel cu Putin trebuie să înceteze pentru că nu mai e credibil. De câte ori vorbesc la telefon, Rusia ocupă câte ceva.

Atitudinea de balerină a doamnei Merkel nu mai este credibilă. Nu mai are statut de balerină. Rusia și-a ratat obiectivul în 2013, de a ajunge la gurile Dunării, la brațul Chilia.

Pentru Rusia, gurile Dunării sunt vitale și militar, și economic.

Prietenul Putin i-a spus doamnei Merkel că sunt nereguli în zona de contact din estul Ucrainei. prorușii din estul Ucrainei vor trebui apărați. Asataeste doctrina lui Putin și nu e de joacă.

Mulțumesc că în mandatul meu am stabilit 3 baze americane în România. Trebuie să știm că ne pregătim pentru o situație extrem de dificilă la frontierele noastre.

Ucraina se pregătește să fie victimă a lui Putin pentru că președintele încă mai confundă funcția de președinte cu cea de comediant.

Nici America, nici NATO, nici România, nici UE nu va trage un glonț pentru Ucraina. Până la sfârșitul anului, va fi ocupată, iar România va avea frontieră pe sute de kilometri cu Rusia”, a spus Traian Băsescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).