aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mihai Gâdea, reacție dură la adresa lui Vlad Voiculescu: ”Este profund incompetent sau profund ticălos?”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 32 Second

Mihai Gâdea a comentat, joi, declarațiile ministrului Sănătății, care a declarat că nu știa că în Ordinul de ministru era prevăzut faptul că morții COVID trebuie înmormântați fără haine. ”Întrebarea este dacă este profund incompetent, că nu știa ce este, de fapt, în ordin sau știa, și este profund ticălos”.

”Am participat împreună la ceva de neimaginat. Este pur și simplu WOW. În momentul în care a fost prins de presă că minte, cu o nesimțire cum eu nu am mai văzut la un ministru în ultimii 30 de ani, încearcă să explice plin de tupeu și de aroganță, așa cum a fost în toată această perioadă, că de fapt nu scrie în niciun ordin de ministru că decedații sunt băgați goi în saci.

Și la întrebarea repetată a colegilor noștri dacă își cere scuze pentru această situație… Din data de 2 martie există acest ordin blocat la Ministerul Sănătății și el spune că nu a știut despre el. Dar în momentul în care îl întreabă, în mod repetat, dacă își cere scuze pentru acest lucru, minte cu o nesimțire ce eu nu am văzut niciodată în viața mea. Un tupeu cum eu nu cred că am mai văzut vreodată pentru cineva care ocupă o funcție de ministru. Și spune că nu există în ordin treaba asta. Până când Sergiu Cora îi dă decisiva, îi dă șah mat, și în momentul de față, sigur că te uiți la Vlad Voiculescu cum a fugit ca un laș de declarații și a lăsat niște înalți prelați în fața Ministerului, el fiind gazdă acolo. Dar el a plecat pentru că Sergiu i-a citit din ordin și i-a spus: ”În ordin scrie foarte clar că” și îi citează că decedații sunt băgați în saci, dezbrăcați, goi”. La momentul respectiv se întoarce și pleacă, și fuge, ca un laș…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).