September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un om de afaceri şi o firmă din Alba au fost trimişi în judecată pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Un om de afaceri şi o firmă au fost trimişi în judecată de procurorii DNA Alba pentru că au prezentat declaraţii false, inexacte sau incomplete cu ajutorul cărora au reuşit să câştige pe nedrept un contract finanţat din fonduri europene în cadrul proiectului de modernizare a drumului judeţean Sântuhalm-Hunedoara-Călan, prejudiciul creat ridicându-se la peste 738.000 de lei, a informat miercuri DNA, informează Agerpres.

Potrivit rechizitoriului, firma în cauză s-a folosit de mai multe documente false, semnate de omul de afaceri, pentru a câştiga un contract scos la licitaţie ce avea ca obiect elaborarea documentaţiei tehnico-economice şi lucrări de deviere a reţelei electrice pe unul dintre tronsoanele drumului.

“După analizarea ofertelor depuse în cadrul licitaţiei, a fost declarată câştigătoare oferta unei asocieri de firme din care făcea parte şi SC Solar Engineering SRL. Pentru dovedirea experienţei necesare, în numele SC Solar Engineering SRL, omul de afaceri inculpat în prezenta cauză ar fi întocmit, semnat şi depus mai multe documente false: contract de prestări servicii, declaraţie privind lista principalelor prestări de servicii în ultimii 3 ani etc. Consecinţa acestor demersuri ar fi fost obţinerea pe nedrept de către asocierea de firme câştigătoare a licitaţiei a sumei de 738.878 lei”, precizează, într-un comunicat, DNA.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).