September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Secretarul general al Devei și soțul ei rămân după gratii: Judecătorii le-au respins apelul în dosarul de corupție

0 0
1 min read
0 0
Read Time:58 Second

Secretar general al Primăriei municipiului Deva, Laura Sârbu, soţul acesteia, Hadrian Sârbu, angajat în cadrul Biroului Investitori Relaţii Externe, şi administratorul unei societăţi comerciale rămân în arest preventiv după ce Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins, luni, contestaţiile depuse de aceştia.

Potrivit soluţiei pe scurt postate pe portalul instanţei, CA Alba Iulia “respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Sârbu Laura, Sârbu Hadrian şi Bodrean Adrian Mihai împotriva Încheierii Penale nr. 12/01.04.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba în dosarul penal nr. 1276/107/2021″, scrie Agerpres.ro.

Inculpaţii au fost obligaţi, totodată, la plata sumei de 150 de lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

Decizia instanţei pronunţate luni în şedinţa camerei de consiliu este definitivă.

Cei trei au fost arestaţi preventiv joi pentru 30 de zile de către Tribunalul Alba, la solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Laura Sârbu şi soţul acesteia sunt acuzaţi de DNA că ar fi primit de la un om de afaceri suma de 40.000 lei pentru a-şi trafica influenţa asupra funcţionarilor din cadrul instituţiei pentru atribuirea unor contracte de lucrări…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).