aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Polițiștii locali din Sectorul 1 au dat o amendă de 40.000 de lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Polițiștii locali din Sectorul 1 al Capitalei au aplicat o sancțiune în valoare de 40.000 de lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila. De asemenea, polițiștii au dispus desființarea lucrărilor efectuate ilegal, informează Mediafax.

Potrivit Primăriei Sectorului 1, cea mai mare sancțiune contravențională aplicată în ultima perioadă de inspectorii Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal a fost în valoare de 40.000 lei pentru o construcție ilegală din zona Chitila. Sancțiunea a fost însoțită de măsuri privind oprirea și desființarea lucrărilor executate ilegal și aducerea la starea inițială a imobilului.

„În urma mai multor sesizări primite de la cetățeni cu privire la faptul că în zona Chitila se execută lucrări de construire pe terasa unui imobil P+ 4E, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat că în locație au fost executate lucrări fără a deține autorizație, constând în edificarea unei construcții pe terasa imobilului.Totodată, polițiștii locali au constatat că la nivelul parterului au fost efectuate compartimentări pe toată suprafața destinată locurilor de parcare”, au anunțat reprezentanții Primăriei.

În perioada 22-28 martie, în domeniul disciplinei în construcții, polițiștii locali au aplicat 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 237.000 lei.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).