iunie 21, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Corneliu Ștefan, președinte CJD: Consilierii județeni ai PNL Dâmbovița și ai PRO România au votat împotriva susținerii unei părți din cheltuielile la centura muncipiului Târgoviște

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook în care își arată nemulțumirea față de consilierii județeni ai PNL Dâmbovița și ai PRO România, care au votat împotriva susținerii unei părți din cheltuielile la centura muncipiului Târgoviște, la ultima ședință a consiliului județean.

 

”Consilierii județeni ai PNL și PRO România își bat joc de târgovișteni și dâmbovițeni. Au ieșiri publice în care cer construirea de centuri ocolitoare, dar, atunci când trebuie să voteze pentru finalizarea celor la care se lucrează deja, VOTEAZĂ ÎMPOTRIVĂ.

Așa au făcut și astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița! La proiectul de hotărâre care prevedea alocarea sumelor pentru acoperirea cheltuileilor Lotului I al centurii municipiului Târgoviște, consilierii județeni ai PNL și PRO România au VOTAT ÎMPOTRIVĂ.

Consilierii județeni ai PNL Dâmbovița și ai PRO România au votat împotriva susținerii unei părți din cheltuielile la centura muncipiului, chiar dacă aceștia știu că, din colectarea de TVA, Municipiul Târgoviște nu a primit niciun ban.

Reprezentanții PNL și PRO România trebuie să și pună în practică tot ceea ce declară atunci când vorbesc despre dezvoltarea municipiului și a județului Dâmboviţa. Altfel, vor întări impresia că fac tot ceea ce le stă în putere pentru a bloca orice demers care înseamnă un pas înainte pentru Dâmbovița și pentru resedința județului nostru.

Și nu cred că pentru acest lucru au fost votați de dâmbovițeni!…a susținut președintele CJD Corneliu Ștefan

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).