aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

SCENE ÎNFIORĂTOARE Opt corpuri decapitate, descoperite într-o zonă unde operează bande legate de traficul de droguri din Mexic

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Opt corpuri decapitate cu urme de gloanţe au fost descoperite într-o regiune puţin populată din statul mexican Michoacan (vest), unde operează bande criminale legate de traficul de droguri, relatează AFP, citând parchetul local.

Poliţia şi experţi medico-legişti, alertaţi printr-un apel telefonic, „au localizat corpurile neînsufleţite a opt bărbaţi care prezentau răni produse, aparent, de gloanţe, precum şi mutilări”, a indicat vineri biroul procurorului general într-un comunicat.

Corpurile au fost abandonate într-o zonă muntoasă şi puţin populată din municipalitatea Aguililla, unde atacuri ale Cartelului din Jalisco Noua Generaţie (CJNG) au fost semnalate în ultimele zile.

O sursă din cadrul birorului procurorului a declarat, sub rezerva anonimatului, că victimele fuseseră decapitate, scrie agerpres.ro.

În statul Michoacan operează bande locale provenite din carteluri destructurate în urmă cu câţiva ani şi celule ale CJNG, cu sediul în statul vecin Jalisco.

Peste 300.000 de persoane au fost ucise în Mexic din decembrie 2006, dată la care guvernul federal a declanşat o operaţiune militară antidrog controversată.

Experţii estimează în special că mobilizarea armatei a dus la fragmentarea cartelurilor în celule mai mici şi mai violente.

Sursa: stiripesurse.ro
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).