September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Imagini dramatice din interiorul unui spital COVID-19. O femeie este trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 24 Second

Imagini dramatice au fost surprinse la spitalul COVID-19 din Cavnic. O femeie este zace trântită pe jos într-un salon și nimeni nu o ridică.

Femeia este internată în secția COVID-19 a spitalului, același spital în care a avut loc un incendiu în urmă cu câteva săptămâni. În imagini se poate vedea cum femeia este întinsă pe podea și nimeni nu o ridică. Condițiile din unitatea medicală ar fi extrem de proaste.

Bărbatul care a trimis filmare susține că ele au fost realizate la etajul întâi al Spitalului din Cavnic, acea parte care a fost transformată în secție COVID-19 cu zece paturi. Mai mult decât atât, el a filmat și o baie care este distrusă și nu poate fi folosită.

Spitalul de Psihiatrie din Cavnic este în administrarea autorităților locale.

“Urmează să luăm măsuri (…) nu am apucat încă să discut cu nimeni și nu știu încă despre ce este vorba. După ce mă documentez și vorbesc cu toată lumea, managerul este în drum spre spital, o să avem o discuție. Din câte am înțeles, acel salon este salonul care a fost incendiat, deci este o anchetă a poliției acolo.

Nu putem să efectuăm lucrări acolo până când nu este gata ancheta. (…) Ceea ce am văzut în aceste imagini este neplăcut și vom dispune măsuri. Nu știu cum doamna aceea a ajuns jos și cum s-a ajuns acolo (…) Eu ca primar nu pot să intru în spital, spitalul este în carantină. (…) Dacă ar fi după mine aș demite tot personalul, dar nu îmi permite nimeni acest lucru (…) Deocamdată voi lua măsurile pe care legislația mi le permite”, a spus primarul din Cavnic, la Antena 3…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).