august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bărbat din Craiova, mort după ce medicii i-au tăiat carotida în loc de amigdale

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Caz șocant la Craiova. Un bărbat de 40 de ani a murit cu câteva zile în urmă, cu carotidă tăiată, după o operație de extragere de amigdale. Familia acuză acum medicii de malpraxis și au depus plângere penală împotriva lor.

Familia avea o bănuiala că ceva s-a întâmplat în momentul în care bărbatul a fost operat. Intervenția chirurgicală a avut loc la o clinică privată iar pacientul a murit la nouă zile după operație.

Deși după patru zile a sunat-o pe doctoriță care l-a operat pentru că se simțea rău, după o consultație doctoriță i-a spus că totul este în regulă și ar trebui să își pună o pungă cu gheață pe locul operat. A două zi acesta a suferit o hemoragie severă, a fost dus la spital, unde i s-a făcut un CT și s-a văzut încă de atunci că avea carotidă ruptă.

 

Bărbatul s-a stins din viață, miercuri noaptea, la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Timp de o oră s-au chinuit medicii să-l resusciteze, fără rezultat.

 

Familia lui Constantin Dincă vrea să afle adevărul și a depus plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor. Spitalul Județean de Urgență din Craiova a cerut să se efectueze necropsia.

În urmă necropsiei și eliberării certificatului constatator al decesului, reiese că bărbatul a decedat pentru că a avut carotidă ruptă.

sursa: antena3.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).