aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Raluca Turcan și Vlad Voiculescu au făcut mai mult rău decât protestele. Au decredibilizat guvernarea’, afirmă Cristian Tudor Popescu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 posturile în care au fost surprinși miniștrii Vlad Voiculescu și Raluca Trucan.

Cei doi demnitari au fost fotografiați fără mască, iar acest lucru „a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității”, decât protestele anti-mască și anti-restricții, spune gazetarul.

Nu există justificări pentru așa ceva”, spune CTP.

„Iată ce fac guvernanții… Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?”, e explicat gazetarul în cadrul emisiunii.

El a mai spus că politicianul trebuie să transmită un mesaj mult mai puternic decât cetățeanul de rând și că nu există justificări pentru nepurtarea măștii de protecție.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).