iunie 21, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Explicațiile ANM pentru vremea capricioasă. Când se va încălzi

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

Meteorologul Elena Mateescu, directorul Administrației Națională de Meteorologie, a declarat la Digi24 că deja devine o obișnuință să vorbim aproape zilnic despre alternanțe de zile călduroase, urmate de zile mai reci, cu precipitații.

„Vineri am înregistrat chiar 23 de grade Celsius la opt stații meteorologice din partea de sud a țării, iar la această oră nu înregistrăm decât 9 grade Celsius. Acest lucru se va întâmpla și pe parcursul zilelor următoare, pentru că vorbim de o răcire și în partea de sud și sud-est, vremea devenind mai rece decât în mod obișnuit pentru această perioadă”, a spus directorul ANM.

Elena Mateescu a precizat că, în București, maxima zilei de astăzi va fi în jurul a 14 grade Celsius, iar duminică va fi o scădere de circa 4 grade Celsius, urmând să plouă.

„Debutul săptămânii viitoare va fi caracterizat de aceeași vreme deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, maximele nu vor depăși luni 14-15 grade Celsius, iar minimele vor fi de la -3 la 5 grade Celsius. Și luni vorbim de un cer mai mult noros în partea de sud, sud-est și centru. Marți, mercurul în termometre va mai câștiga câteva grade și este posibil să vorbim de valori de 17-18 grade Celsius, după care din nou – miercuri și joi – o scădere a valorilor termice până la 10-12 grade Celsius”, a mai spus directorul ANM.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).