September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Traficul pe Canalul Suez ar putea reveni la normal în 6 zile

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Reluarea traficului în mod normal în zona Canalului Suez ar putea dura 6 zile, a declarat miercuri Gabriel Raicu, prorector la Universitatea Maritimă Constanţa, precizând că în zonă se află multe nave care aşteaptă să treacă prin Canal.

“Putem observa aici (la intrarea în Canal Suez – n.r.) un grup foarte concentrat de nave care aşteaptă operarea în condiţii normale a Canalului. Pentru că deşi nava a fost deblocată operarea în mod normal în zona canalului nu a fost reluată. O să dureze aproximativ 6 zile pentru revenirea la un flux normal”, a spus Gabriel Raicu, la un eveniment organizat de publicaţia Financial Intelligence privind incidentul din Canalul Suez.

El a prezentat imagini în care se putea observa aglomeraţia de la intrarea în Canalul Suez, preluate de pe un site specializat în urmărirea în timp real a traficului maritim.

Potrivit lui Gabriel Raicu, complexitatea operării acestui tip de nave este foarte mare pentru că sunt deţinute de cineva, exploatate de altcineva şi administrate de o a treia parte. Acest tip de activitate în transportul global face ca operaţiunile de salvare – recuperare să fie un pic mai complicate în stadiul de incident şi a lecţiilor de învăţat pentru viitor…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).