august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rușii îi iau peste picior pe americani: Moscova spune că este îngrijorată față de rasismul împotriva albilor în SUA

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, şi-a exprimat joi îngrijorarea privind amplificarea rasismului împotriva albilor în SUA, legând acest presupus fenomen de corectitudinea politică „împinsă până la absurd” în această ţară, relatează AFP.

Într-o declaraţie de la televiziunea rusă, Serghei Lavrov a dat asigurări că „toată lumea” doreşte „să se debaraseze de rasism”, adăugând că Rusia a fost „pionieră în mişcarea care promovează drepturi egale pentru persoanele cu o altă culoare a pielii”, scrie Agerpres.ro.

Dar este important „să nu se meargă în cealaltă extremă, pe care am văzut-o cu ‘BLM’ (mişcarea Black Lives Matter – n.r.) şi agresiunile împotriva persoanelor albe, a cetăţenilor albi ai SUA”, a adăugat şeful diplomaţiei ruse.

Ministrul rus al afacerilor externe a legat această situaţie de „revoluţia culturală în curs în SUA”, estimând că „Hollywoodul îşi schimbă regulile pentru ca totul să reflecte diversitatea societăţii moderne, ceea ce este de asemenea o formă de cenzură”.

„Am văzut persoane de culoare jucând în piesele lui Shakespeare. Numai că nu ştiu când vom vedea un Othello alb”, a adăugat el. „Această corectitudine politică împinsă până la absurd se va termina prost”, a conchis ministrul rus de externe.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).