aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Klaus Iohannis: trebuie să anunțe planul de reducere etapizată a restricțiilor

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

Klaus Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor, cere liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Toți românii revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu”.

„Nu există , ! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia! Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu! Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină urma și haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor”, transmite Marcel Ciolacu.

Liderul social-democrat solicită ca Vald Voiculescu și Raluca Turcan „să fie zburați din cunții, deoarece au fost surprinși fără mască de protecție.

„Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenii obișnuiți, să zboare din funcții! Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză”, conchide Ciolacu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).