mai 9, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Treizeci de cetăţeni din Afganistan, Maroc și Pakistan, depistaţi la Nădlac

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I și Nădlac II – judeţul Arad au depistat treizeci de cetăţeni din Afganistan, Maroc și Pakistan care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în automarfare, respectiv pe jos.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, piese auto pe ruta Turcia-Norvegia.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi în compartimentul pentru marfă, nouă cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei în cauză sunt  opt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 18 de ani și un cetățean din Pakistan în vârstă de 18 ani, toți solicitanţi de azil în România.

De asemenea, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunţit asupra a patru ansambluri rutiere conduse de doi cetăţeni bulgari, un cetățean turc și un grec. Şoferii transportau diferite bunuri (utilaje industriale, role de vată de sticlă, piese auto) pentru societăţi din Marea Britanie, Germania și Belgia…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).