September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Politistii au salvat o persoana care voia sa se sinucida

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
”Sâmbătă seara, pe 27 martie, în jurul orelor 22, am primit un apel 112 că o persoană a anuțat pe o rețea socială că vrea să se sinucidă. Imediat am plecat spre zona indicată în apel” – ne-a relatat agentul principal de poliție Alb Alexandru din cadrul BOP – Poliția Municipiului Alba Iulia.
”Am ajuns în zonă și am reușit în scurt timp să identificăm apartamentul. Am sunat la ușă, dar nu ne-a răspuns nimeni. Am încercat ușa, dar era încuiată, atunci l-am întrebat pe colegul meu de patrulă – sergentul major Oniche Bogdan, din cadrul IJJ Alba:
– Ce facem Bogdane, spargem ușa?
– Hai Alexandru să o spargem! Dacă o fi, o plătim juma-juma, asta este!”
Au pus ușa la pamânt în câteva secunde, iar într-una din încăperile apartamentului au găsit un bărbat de 46 de ani pregătit să-și ducă planul sinucigaș la final. Când i-a văzut pe cei doi oameni ai legii, bărbatul a renunțat la acțiunea s-a și s-a așezat pe scaunul pregătit și a început să plângă.
Ambulanța venită între timp l-a preluat pe bărbat pentru acordarea îngrijirilor medicale.
”Cred că oricare dintre colegii mei ar fi acționat la fel și ar fi reușit să salveze o viață nevinovată” – ne-a mai spus Alexandru Alb.
Suntem siguri, Alexandru, că oricare dintre colegii tăi ar fi acționat profesionist și prompt așa cum ați făcut-o voi, dar în acea zi voi ați fost salvatorii și de aceea meritați felicitările noastre!
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).