aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Patru persoane, reținute pentru vânzarea de etnobotanice în Reșița

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul Reșița, la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Din verificări a reieșit că, în cursul anului 2020, 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, s-ar fi ocupat cu distribuirea de etnobotanice către diferiți consumatori din Reșița.

Față de patru dintre acestea, a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru aceleași fapte, persoanele reluându-și activitatea infracțională după expirarea măsurii.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de fragmente de natură vegetală, substanță sub forma de pulbere și doze pregătite pentru distribuție

Substanțele psihoactive ar fi fost achiziționate din Timișoara, ulterior fiind prelucrate și vândute în doze de 0,5 grame, pentru sume cuprinse între 30 și 50 de lei pentru o doză.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).