mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alexandru Rafila L-A CRITICAT pe Vlad Voiculescu: ‘E ultimul care ar trebui să discute despre desconsiderarea medicilor. Încearcă să compromită corpul medical’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Deputatul PSD Alexandru Rafila l-a criticat pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, despre care că, atât în acest mandat, cât și în cel din guvernarea Cioloș, nu a făcut „altceva decât să încerce să compromită corpul medical”. „Nu cred că a avut o atitudine care a fost în vreun fel în favoarea medicilor – ci dimpotrivă, medicii erau vinovați sau populația era vinovată, dânsul era cel mai bun gestionar al sistemului de sănătate, pe care de fapt nu îl gestionează”, a declarat reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, marți seară, la B1 TV.

„Eu cred că în grupul acesta de suport tehnico-științific de la Comitetul Național pentru Situații de Urgență ar trebui introduși sociologi sau psihologi, care să aprecieze și elementele care țin de comportamentul populației, și într-adevăr să se facă o comunicare responsabilă. Mai mult, domnul ministru al Sănătății cred că e ultimul care ar trebui să discute despre desconsiderarea medicilor pentru că dânsul, și în mandatul precedent, și în acest mandat, nu face altceva decât să încerce să compromită corpul medical. Nu cred că a avut o atitudine care a fost în vreun fel în favoarea medicilor – ci dimpotrivă, medicii erau vinovați sau populația era vinovată, dânsul era cel mai bun gestionar al sistemului de sănătate, pe care de fapt nu îl gestionează”, a afirmat Alexandru Rafila, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat.

citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).