aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban a REFUZAT să răspundă la întrebarea pe care și-o pun românii: când apucați să vă faceți cumpărăturile dacă magazinele se închid la 18:00?

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat de jurnaliști cum i se pare măsura anunțată de autorități, anume de a închide magazinele la ora 18.00. Liderul PNL a refuzat să răspundă clar atunci când o ziaristă a pus problema mai personal și l-a întrebat când apucă el să-și facă micile cumpărături, având în vedere că muncește mult.

Fostul premier al României nu a răspuns de cazul său personal, ci a dat un exemplu general.

„În timpul săptămânii nu se aplică decât în acele localități în care depășește rata indicată. Nu aș vrea să mă pronunț asupra acestei măsuri de a închide magazinele la ora 18. De regulă o astfel de măsură se ia pe baza unei analize.

Eu cred că un cetățean poate să-și facă cumpărăturile astfel încât să ajungă la timp”, a spus Ludovic Orban în fața jurnaliștilor.

Măsura de a închide magazinele mai repede a generat situații periculoase la unele benzinării: oamenii au format cozi pentru a putea să-și cumpere diverse produse alimentare.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).