aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Judecătorii îi dau o lovitură lui Clotilde Armand – Reorganizarea propusă de primarul Sectorului 1, suspendată

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Tribunalul Bucureşti a decis marţi, 30 martie 2021, să suspende executarea hotărârii Consiliului Local al Sectorului 1 prin care s-a adoptat reorganizarea unor structuri din subordinea CL, propusă de primarul Clotilde Armand.

Suspendarea a fost cerută de Sindicatul angajaţilor administraţiei publice locale la nivelul administraţiei unităţilor de învăţământ preuniversitar şi unităţilor sanitare publice Sector 1 Bucureşti, odată cu solicitarea anulării actului administrativ. Suspendarea, cu efect până la judecarea cererii de anulare, poate fi contestată în termen de 5 zile.

„Solutia pe scurt: Ia act de renuntarea reclamantilor Mitroi Loredana Alice, Cristache Ana Maria, Tudor Ioana, Ilinca Dana Monica, Niculae Steluta si Constantinescu Iuliana la judecata cauzei. Admite actiunea. Admite cererea de interventie principala. Dispune suspendarea executării Hotararii 291/04.12.2020 adoptata de parata până la pronunţarea instanţei de fond asupra actiunii in anulare a hotararii indicate. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare, recursul urmand a se depune la Tribunalului Bucuresti – Sectia a II-a Contencios administrativ si fiscal. Pronunţată potrivit art. 402 teza a IIa C. pr. civ. azi, 30.03.2021”, se arată în hotărârea Tribunalului Bucureşti…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).