aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

DSU ATACĂ România TV pentru că l-a întrebat pe Arafat despre proteste: SESIZĂRI la CNA pe numele televiziunii

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

DSU atacă România Tv după ce l-a întrebat pe Raed Arafat despre protestele violente de aseară, generate de noile restricții care prevăd închiderea românilor în case de la ora 20 și a magazinelor de la ora 18, în orașele cu rata de infectare de peste 7.5 la mie. Arafat  a luat parte la inagurarea Centrului mobil de instruire a populației pentru situații de urgență, unde a fost întrebat, la încheierea evenimentului, despre protestele violente de ieri seară. Șeful DSU a refuzat să răspundă și s-a enervat pe jurnaliști.

„Prin această precizare de presă, dorim să ne exprimăm profundul regret față de cele întâmplate astăzi, la evenimentul prilejuit de recepția Centrului mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență.

Sperăm că acest eveniment, orientat în mod real înspre salvarea de vieți prin scopul bine stabilit de educare și conștientizare a populației cu privire la măsurile de prevenție și de acțiune în diverse situații de urgență, NU a fost umbrit de demersul jurnalistic de “înaltă calitate și profesionalism” devoalat astăzi de reprezentantul televiziunii România TV.

Dorim să mulțumim celorlalți reprezentanți media care au înțeles scopul nobil, educațional al acestui proiect, prezentat astăzi și nu au dat curs acestui atac la persoană, intens promovat de postul amintit anterior.

Dorim să precizăm opiniei publice, că în acest moment sunt 2 sesizări înaintate de către DSU, Consiliului Național al Audiovizualului.

Acestea se alătură celorlalte plângeri, deja soluționate…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).