aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sindicaliștii de la metrou îl amenință pe Florin Cîțu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Reprezentanţii „Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou” îi atrag atenţia premierului Florin Cîţu că are obligaţia de a asigura buna funcţionare a metroului, alături de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă. „Sunteţi, alături de Drulă, autorul moral al eventualelor, viitoare incidente grave la metrou”, acuză aceştia. Ei se întreabă cum au putut fi angajaţi oameni în 2020, pentru darea în folosinţă a Magistralei 5 şi asigurarea siguranţei feroviare, iar acum aceştia să fie concediaţi. „Păi nu mai sunt aceleaşi standarde de calitate??!. Nu mai este nevoie de siguranţa feroviară?”, adaugă sindicaliştii, potrivit news.ro.

„Domnule Câţu, ca prim ministru ai obligaţia să asiguri bună funcţionare a metroului, şi tu, şi Drulă. Prin legea bugetului impuneţi un buget la Metrorex care va conduce la accidente si incidente grave. Sunteţi aşa de cinici. căci doriţi să faceţi asta prind semnătura celor impuşi în C A. Domnule Premier, ultima adresă a salariaţilor din metrou vă cerea să mediaţi de urgenţă situaţia, vă explica ca în calitate de ministru al finanţelor publice aţi semnat un buget 202 cu pierderi, iar acum în 2021, aţi impus reducere cheltuielilor salariale la nivel de 2019”, afirmă reprezentanţii „Unitatea – Sindicatul Liber din Metrou”, duminică, într-o postare pe Facebook.

Aceştia susţin că premierul este, alături de ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, „autorul moral al eventualelor, viitoare incidente grave la metrou”…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).