aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, despre spitalele regionale promise de PSD: ‘Am plătit la alegeri. Vrem să aflăm cât de eficiente mai sunt’

0 0
1 min read
0 0
Read Time:46 Second

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că în interihttps://www.stiripesurse.ro/marcel-ciolacu-despre-spitalele-regionale-promise-de-psd-am-platit-la-alegeri-vrem-sa-aflam-cat-de-eficiente-mai-sunt_1712725.htmlorul partidului se face o analiză despre proiectele privind spitalele regionale. Pandemia a schimbat tot, vrem să vedem dacă mai sunt eficiente, a explicat Ciolacu, duminică, la Prima TV.

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre spitalele regionale promise de PSD. „Este o nerealizare a PSD, am plătit la alegeri”, a spus Marcel Ciolacu.

El a dezvăluit faptul că în partid se analizează oportunitatea acestor proiecte în condițiile în care pandemia a schimbat prioritățile.

„Vrem să vedem cât de eficiente sunt spitalele regionale, poate să vii mai aproape de localități, de unitățile mai mici. Avem un program cum vedem noi viitorul sănătății, totul se schimbă în urma acestei pandemii”, a precizat Ciolacu.

Programul PSD privind sănătatea va fi prezentat în perioada următoare.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).