aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Acțiuni de amploare ale polițiștilor seara trecută pe raza județului Dâmbovița

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

La data de 27 martie a.c., au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Dambovita, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării efectelor pandemiei de COVID 19.

 

Astfel, peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse restricțiilor, zonele aglomerate, dar și mijloacele de transport persoane.

 

În acest context, au fost verificate 131 de societăţi comerciale şi 198 de obiective şi locaţii de interes, fiind legitimate peste 2.500 de persoane.

 

Ca urmare a abaterilor constatate în urma acestor controale, au fost aplicate, în total, 160 de sancțiuni contravenționale.

 

De asemenea, polițiștii au intervenit la 4 evenimente private, organizate pe raza municipiului Târgoviște, municipiului Moreni și pe raza localității Bilciurești.

 

Au fost identificate în total 45 de persoane care au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de aproximativ 60.000 de lei.

 

_Poliţiştii dâmbovițeni se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul Sars-CoV-2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).