aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Tentativă de MITĂ în Liga a 2-a! Departamentul de Integritate al FRF, DGA și PTB au dat o lovitură mafiei din fotbalul românesc

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Lovitură uriașă dată de Departamentul de Integritate al FRF mafiei din fotbalul românesc. STIRIPESURSE.RO a aflat în exclusivitate faptul că un angajat al unui club de Liga a II-a a fost prins în flagrant în timp ce oferea o sumă de bani unui arbitru pentru a truca un meci.

Interesul era unul mare pentru că, dacă una dintre formațiile aflate în partea de sus a clasamentului ar fi pierdut următoarea partidă, o alta, reprezentată de bărbatul prins în flagrant, ar avea șanse uriașe să intre în play-off ul pentru a intra în Liga 1.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, ar fi vorba despre o sumă cuprinsă între 4.000 și 6.000 de euro, pe care bărbatul a promis-o după finalul respectivului meci.

Totul s-a aflat de Departamentul de Integritate al FRF, iar de aici totul a ajuns la procurori care au pus la cale flagrantul. Acțiunea a fost făcută de DGA și procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Angajatul a fost ridicat de anchetatori și, după audieri, urmează să ajungă în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).