aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

O tânără a căzut într-un canal neacoperit din orașul Panciu. Ea și-a pierdut conștiența și, după ce a fost scoasă din interior de pompieri, a avut nevoie de manevre de resuscitare, anunță MEDIAFAX. Incidentul s-a produs pe strada Mărăști dn orașul Panciu, județul Vrancea. Tânăra de 17 ani nu a văzut canalul și a căzut la o adâncime de aproximativ cinci metri. Un angajat al ISU Vrancea a văzut ceea ce s-a întâmplat și a sunat la 112. Pentru salvarea adolescentei au intervenit două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Tânăra în stare de inconștiență a fost extrasă de pompieri din canalul adânc de cinci metri, care avea și apă la fund. Paramedicii i-au aplicat victimei manevre de resuscitare și i-au administrat oxigen. După puțin timp, pacienta și-a revenit și a fost transportată la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Panciu. Sursa: stiripesurse.ro

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş a adoptat, sâmbătă, mai multe hotărâri pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2, ţinând cont că în judeţ sunt localităţi în care este depăşită rata de infectare de 7,5 la mia de locuitori, cumulată pe 14 zile, dar şi localităţi carantinate.

„Această hotărâre prevede măsuri mai restrictive decât cele prevăzute în ODSU de carantinare a celor cinci localităţi din judeţ, adică municipiul Timişoara şi comunele Dumbrăviţa, Giroc, Ghiroda şi Moşniţa Nouă. (…). Pentru municipiul Timişoara şi UAT Giroc şi Moşniţa Nouă, măsurile impuse pentru localităţile unde incidenţa este mai mare de 7,5/1000 locuitori, pentru UAT Dumbrăviţa şi Ghiroda, măsurile impuse pentru localităţile unde incidenţa este mai mare de 4,5 şi este mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori”, arată un comunicat al Prefecturii Timiş, remis AGERPRES.

Rate de infectare de peste 7,5 au fost raportate, sâmbătă, de Direcţia de Sănătate Publică Timiş în municipiul Timişoara şi comunele Pădureni, Orţişoara, Jebel, Moşniţa Nouă, Giroc, Sânmihaiu Român, Săcălaz şi Maşloc.

În UAT-urile cu incidenţa cumulată la 14 zile care depăşeşte 7,5/1.000 de locuitori se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei în intervalul orar 20,00 – 5,00, cu următoarele excepţii:

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuinţă/gospodărie şi locul/locurile de desfăşurare a activităţii profesionale şi înapoi;…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).