aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ion Cristoiu: ‘Un nou moment vesel din aplicarea noilor măsuri luate de Guvern’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că vinovat de eşecul autorităţilor de a transmite românilor un mesaj clar privind pericolul pandemiei odată cu anunţarea noilor restricţii este premierul Florin Cîţu, care se bazează mai mult pe sancţiuni.

Redăm integral editorialul publicat pe cristoiublog.ro:

„Sub titlul Noile măsuri luate de Guvern ţin de Apocalipsa funcţionărească, semnalam în ediţia din 26 martie 2021 a cristoiublog.ro că măsurile luate de autorităţi pentru a contracara extinderea Pandemiei, „sînt ceea ce poporul numeşte o frecţie la un picior de lemn”.

Eficienţa măsurilor de restricţie, aşa cum a dovedit-o experienţa de pînă acum – scriam în comentariu – „depinde de conştiinţa populaţiei că numai respectîndu-le se va limita contagiunea (…). Istoria ne doveeeşte că nici o măsură decisă de autorităţi n-are eficienţă dacă populaţia trebuie să le respecte nu din convingerea că astfel evită un pericol, ci din teroarea sancţiunilor impuse de autorităţi”.

Joi seara Guvernul a hotărît o serie de noi restricţii impuse Populaţiei în lupta împotriva noului val de Coronavirus. Aceste măsuri au fost comunicate românilor joi seara, la ora 20.00, într-o conferinţă de presă extraordinară ţinută la sediul Guvernului. Pentru Guvern era prilejul de a da românilor semnalul de îngrijorare uriaşă provocată de Pericol, astfel încît măsurile să fie respectate de bună voie şi nu de teama sancţiunilor….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).