aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ARGEȘ Femeie lovită pe trecerea pentru pietoni de un autoturism!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Un accident a avut loc astăzi în orașul Pitești, pe strada Craiovei. Din verificările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul neacordării priorităţii de trecere unui pieton, care se angajase în traversarea drumului pe marcajul pietonal, fără ca pietonul să fi suferit leziuni.

Un bărbat de 36 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe strada Tineretului, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 40 de ani, din Pitești, care se angajase în traversarea drumului, pe marcajul pietonal, acroșând-o.

În urma evenimentului, pietonul nu a suferit leziuni și a refuzat transportul la spital.

Ca urmare a abaterii constatate, conducătorul auto va fi sancţionat contravențional, conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi sancţiunea complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

 

*Reamintim conducătorilor auto* ca la apropierea de trecerile pentru pietoni să sporească atenţia şi să acționeze cu moderaţie pedala de accelerație. Totodată, *pietonilor le recomandăm* să traverseze doar prin locurile permise, după ce se asigură că şoferii au observat intenţia de a traversa şi că aceştia au timpul necesar pentru a opri în condiţii de siguranţă.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).