aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Bill Gates estimează că „până la sfârșitul lui 2022 ar trebui să revenim la normal”

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 25 Second

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, estimează că până la sfârșitul lui 2022 vom reveni la normalitate datorită campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Într-un interviu cu ziarul polonez Gazeta Wyborcza și cu televiziunea TVN24, Bill Gates a declarat că pandemia de coronavirus este „o tragedie incredibilă” și singura rază de speranță este accesul la vaccinuri, care au fost dezvoltate cu o viteză remarcabilă, scrie Radio Europa Liberă Moldova.

„Până la sfârșitul anului 2022 ar trebui să revenim practic la normal”, a spus Bill Gates, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii.

Miliardarul a avertizat încă din 2015 că ar exista posibilitatea de a ne confrunta cu o pandemie

„Oameni ca mine au avertizat și au spus: există un anumit risc, pentru un preț mic ne putem pregăti și evita problema, dar, din păcate, aceste investiții nu au fost făcute la timp”, a explicat Bill Gates.

Fundația sa și a soției sale a investit cel puțin 1,75 miliarde de dolari pentru răspunsul global la pandemia COVID-19, inclusiv pentru a-i sprijini și pe unii producători de vaccinuri, pentru cercetare și tratamente potențiale, a mai declarat sursa citată.

Ce crede miliardarul despre teoriile conspirației

Întrebat despre campania de știri false care l-a acuzat că se află în spatele pandemiei pentru a „controla” lumea, Bill Gates a spus că, în special în perioadele dificile, oamenii găsesc mai ușor să creadă că există „un motiv simplu, demonic” în spatele calvarului lor și astfel de teorii s-au răspândit mai repede cu ajutorul rețelelor sociale.

„Este cu adevărat tragic faptul că cineva nu poartă o mască sau nu vrea să se vaccineze de teama unei conspirații”, a mai transmis cofondatorul Microsoft.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).