aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu lansează acuzații fără precedent: ‘Voiculescu i-a ȘANTAJAT pe Orban și Iohannis!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Marcel Ciolacu lansează acuzații fără precedent la adresa Guvernului României! Vizat este atât fostul premier, Ludovic Orban, dar și echipa lui Florin Cîțu, în special Vlad Voiculescu.

După ce ministrul Sănătății a spus că datele de calculare a ratei de incidență au fost modificate în mandatul lui Ludovic Orban, prin diverse ”artificii”. Ciolacu a vorbit, la România TV, despre infracțiunea de ”atentat la siguranța statului român” și l-a somat pe Vlad Voiculescu să facă publice toate informațiile pe care le deține, altfel fiind complice la infracțiune. Totodată, Ciolacu consideră că Voiculescu i-a șantajat, prin ceea ce a spus, pe Klaus Iohannis și Ludovic Orban.

”Datele au fost măsluite pentru ca Guvernul să îți așeze alegerile așa cum voia. A fost o manipulare ordinară. Vlad Voiculescu a scos la lumină acest lucru. Au manipulat datele pentru a ține alegerile generale și le-au și pierdut. E o infracțiune clară, e un atentat la siguranța statului român. Datele sunt manipulate în continuare.

El a aflat că va fi schimbat din funcție, iar ceea ce a făcut e un șantaj la Orban și Iohannis și i-a amenințat că dacă îl schimbă va arăta că a fost un atentat. Eu sper că Parchetul General s-a autosesizat….citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).