aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

INCREDIBIL Reședința de județ în care locuitorii primesc noroi la robinet

0 0
1 min read
0 0
Read Time:59 Second

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Laurențiu Romanescu, este în conflict cu compania de apă din localitate. La robinet este noroi în ciuda tarifelor crescute solicitate populației, se plânge edilul șef pe Facebook.

Primarul Marcel Laurentiu Romanescu susține că societatea nu-și face treabă și nu oferă servicii de calitate locuitorilor orașului Tg. Jiu. Edilul spune că în loc de apă clienții primesc noroi.

Situația apare în condițiile în care s-au făcut investiții importante și tarifele au crescut în ultima perioadă.

„Suntem în secolul XXI și primim astfel de servicii din partea unui operator care știe doar să ceară! Îmi propusesem să nu mai aduc vreodată vorba de APAREGIO deoarece am considerat că, din moment ce au reușit să obțină toate măririle de tarife pe care le-au cerut, cei de acolo vor avea măcar bunul simț să ofere servicii de calitate. Să putem beneficia de apă potabilă ca orice municipiu dintr-o țară membră a Uniunii Europene! Se pare că nu se poate! În ciuda zecilor de milioane de euro, în ciuda tarifelor tot mai mari percepute de la populație, continuăm să primim noroi la robinet”, a scris Marcel Laurențiu Romanescu pe pagina de Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).