aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

INCREDIBIL Două eleve s-au luat la bătaie într-o școală, iar colegii le făceau galerie

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Două eleve au profitat de reluarea cursurilor față în față și au zis că este momentul să își măsoare și forțele fizice, nu doar pe cele intelectuale! La Școala Gimnazială Jiana din județul Mehedinți, două dintre elevele școlii s-au luat la bătaie cu pumnii și cu picioarele. Imaginile au fost înregistrate chiar de colegii fetelor. Aceștia le făceau galerie și se amuzau, încurajându-le să se lovească.

Poliția s-a autosesizat după ce imaginile au apărut în mediul online. Ei le-au identificat pe elevele de clasa a V-a şi a VIII-a și cercetează cauzele care ar fi putut duce la incidentul violent.

„În urma apariției, în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini care prezintă un caz de violență, produs într-o unitate de învățământ, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să facă următoarele precizări:

Polițiștii orașului Vânju Mare s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în altercație și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).