aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vladimir Putin promovează Sputnik V și anunță că se vaccinează

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a denunţat luni declaraţii ”ciudate” ale comisarului european însărcinat cu piaţa internă Thierry Breton, care a declarat că Uniunea Europeană (UE) nu are nevoie de vaccinul rusesc împotriva covid-19 Sputnik V, şi a promis să se vaccineze marţi, după ce peste două milioane de ruşi s-au vaccinat cu a doua doză, relatează AFP.

”Noi nu obligăm pe nimeni să facă ceva (…), dar ne întrebăm ce interese apără aceşti oameni – ale întreprinderilor farmaceutice sau ale cetăţenilor europeni?”, a tunat Putin într-o reuniune, transmisă în direct de televiziuni.

Putin a denunţat luni poziţia ”conflictuală” a UE faţă de Rusia, într-o convorbire la telefon cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, cu câteva zile înaintea unui summit UE/.

”Vladimir Putin a apreciat că situaţia relaţiilor Rusiei cu UE nu este satisfăcătoare din cauza poziţiei neconstructive şi uneori conflictuale a partenerilor euroeni”, a anunţat într-un comunicat Kremlinul, înaintea acestui summit al Celor 27 în cadrul căruia urmează să fie validate noi sancţiuni impuse Rusiei.

Un summit UE, în care urmează să fie validate noi sancţiuni impuse Rusei, urmează să aibă loc joi şi vineri, prin videoconferinţă.

”De partea rusă, s-a subliniat voinţa de a se restabili un format de cooperare depolitizat cu UE”, anunţă Kremlinul…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).