aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Sirieni ascunşi într-un TIR cu susan, la vama Giurgiu. Ce le-au declarat autorităților

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

Doi sirieni, care au încercat să intre ilegal în România prin PTF Giurgiu-Ruse, Bulgaria, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean turc, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, susan din Turcia pentru o societate comercială din România. Procedând la verificarea mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunşi, în semiremorca autocamionului, doi cetăţeni sirieni. Cei în cauză au declarat faptul că, aflându-se într-un depozit din Turcia, s-au urcat în camion, în timp ce acesta era încărcat cu marfă, fără ca şoferul să aibă cunoştinţă despre situaţia de fapt. Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi străini, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat”, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

Cei doi sirieni au fost preluaţi de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).