aprilie 14, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mugur Mihăescu dezgustat de reacția autorităților în Cazul medicului Flavia Groșan: Orice se opune `normalității` lor este desființat

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Mugur Mihaescu susține că orice medic, orice specialist care se opune ”normalității” oficiale va fi aspru criticat. Comentariul lui survine după reacţia autorităţilor la schemele de tratament COVID pe care unii medici, dintre care şi dr. Flavia Groşan le aplică cu succes în rândul pacienţilor.

„Dacă nu intri în ordinea pe care ţi-au spus-o dumnealor că este normalitatea, nu existi, ești împotrivă. Orice se face bine, stai să vedem, stai să ne mai gândim. Ei trebuie să aibă o justificare a nenorocirii care au făcut o la adresa întregii populații de pe planeta asta”, a spus Mugur Mihaescu la Antena 3.

„Ei au o singură scăpare prin vaccin, vaccinarea este singura, nu mai există alternative. Doamna doctor propune un medicament, stai că ne gândim.

Multă lume se tratează fără niciun doctor, alţii iau tratament pe care nu-l prescrie niciun doctor, că ce noi suntem câini, și au scăpat pentru că este un virus, indiferent ce au făcut domniile lor specialiştii. Au carantinat orașele, pentru că, spun ei, nu poți să lupți cu virusul. Cu virusul te adaptezi”, a mai spus Mugur Mihăescu.

„Ei o ţin langa, langa pe a lor, pentru că trebuie să justifice. Cum se justifică birocrația de la Uniunea Europeană, ei fac schemele. Închiderea tuturor industriilor, cum se justifică pierderile de miliarde, dar cum justifică moartea milioanelor de oameni de pe planetă lăsați în sărăcie”, a mai spus Mugur Mihaescu la Antena 3…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).