aprilie 10, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Prioritate la vaccinare pentru pacienţii cu transplant şi cei aflaţi pe lista de aşteptare pentru transplant

0 0
1 min read
0 0
Read Time:56 Second

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că a emis o instrucţiune privind prioritatea la vaccinare pentru pacienţii cu transplant şi cei aflaţi pe lista de aşteptare pentru transplant, prevăzuţi în etapa a doua, precum şi pentru însoţitorii acestora sau cei care au aceeaşi adresă de domiciliu cu ei, potrivit news.ro.

Centrele de transplant întocmesc listele cu persoanele prioritare la vaccinare, fără a fi necesară programarea în platformă.

Potrivit CNCAV, pentru vaccinarea acestei categorii de bolnavi cronici împotriva COVID-19 se va utiliza produsul a cărui schemă de vaccinare se realizează în cel mai scurt interval de timp între doza 1 şi doza 2. Vaccinarea împotriva COVID-19 poate fi efectuată după un consult medical prealabil: înainte de transplant, în cazul pacienţilor aflati pe lista de aşteptare pentru transplant sau la şase luni după transplant.

Pentru a veni în sprijinul pacienţilor care vor să se vaccineze, centrele de transplant au obligaţia de a elabora listele cu persoanele care solicită vaccinarea şi de a le înainta direcţiilor de sănătate publică judeţene, respectiv Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti (DSPMB)…citeste INTEGRAL aici

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).