September 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ușor-ușor, se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! Ministrul de Interne îi taie atribuțiile lui Bogdan Despescu

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Încă din luna decembrie a anului 2020, Bugetul.ro a anunțat că noul ministru de Interne, Lucian Bode, plănuiește execuția chestorului general de poliție Bogdan Despescu, mâna dreaptă a fostul șef MAI, Marcel Vela, după cum am scris AICI.

Acum, după scandalul presupusului filaj asupra comisarului-șef Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, Lucian Bode a anunțat că taie din atribuțiile secretarului de stat responsabil cu ordinea publică.

Astăzi am luat o decizie şi anume că, ţinând cont de faptul că responsabil de asigurarea politicilor Guvernului în domeniul Afacerilor Interne este ministrul Afacerilor Interne şi ţinând cont de faptul că în prerogativele ministrului Afacerilor Interne nu era şi coordonarea anumitor structuri importante din minister şi aici mă refer la Corpul de Control al ministrului, la Direcţia de Audit, Direcţia Generală de Protecţie Internă, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia de Comunicare şi aşa mai departe, aceste structuri, prin ordinul ministrului, au fost trecute de astăzi direct în coordonarea ministrului”, a declarat, la B1 TV, Lucian Bode.

În 2016, ministrul de atunci, Tudorache, a emis un ordin prin care aceste structuri erau în subordonarea ministrului, iar la sfârşitul lunii decembrie 2019 aceste structuri au fost trecute prin ordinul ministrului Vela în coordonarea secretarului de stat responsabil cu ordinea publică şi aşa a fost abordarea atunci.

Eu am avut o discuţie cu mai mulţi factori importanţi din minister şi am ajuns la această concluzie, cred eu sănătoasă, dar sunt conştient că în acelaşi timp îmi va crea mult mai multe bătăi de cap, dar îmi asum acest lucru pentru că eu cred că sistemul imunitar al unui minister trebuie să fie în directa coordonare a ministrului”, a mai spus șeful Internelor.

Cine este secretarul de stat responsabil cu ordinea publică? Este chiar Bogdan Despescu. Practic, Despescu nu va mai coordona „Corpul de Control al ministrului, la Direcţia de Audit, Direcţia Generală de Protecţie Internă, Direcţia Generală Anticorupţie, Direcţia de Comunicare și așa mai departe”, după cum a spus Lucian Bode.

De altfel, conform informațiilor noastre, deja au început să apară divergențe între Bogdan Despescu și Lucian Bode. La 14 ianuarie, la urechile noastre a ajuns o nouă informație privitoare la „execuția” lui Bogdan Despescu și la cum i-a atras „informal” atenția Lucian Bode. De altfel, Bugetul.ro a publicat, la momentul respectiv.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).