iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

GIURGIU Acțiuni desfășurate de polițiști pentru verificarea măsurilor impuse în contextul pandemiei Covid-19

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Poliţiştii giurgiuveni împreună cu efective din cadrul I.J.J. Giurgiu, I.J.S.U. Giurgiu, polițiști locali și inspectori din cadrul I.T.M. Giurgiu au desfăşurat pe raza municipiului Giurgiu, orașelor Mihăilești și Bolintin-Vale, precum și în zona rurală, acţiuni de verificare, cu efective mărite, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2, la activităţile de verificare participând 177 de forţe de ordine.

Astfel, au fost verificate 61 de societăți comerciale și 82 de obiective/locații de interes cu privire la respectarea recomandărilor/interdicțiilor pe timpul stării de alertă, 76 de mijloace de transport, fiind legitimate totodată 943 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă, cele mai multe dintre acestea vizând nerespectarea obligației de a purta masca de protecție.

Pe parcursul activităților de control polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor necesitatea dar și obligativitatea respectării măsurilor de protecție, respectiv purtării măștii de protecție altfel încât să acopere nasul și gura.

Polițiștii reamintesc faptul că, deși acționează preventiv, față de abaterile de la normele legale în vigoare vor fi luate măsurile legale care se impun.

Astfel de acțiuni având că scop protejarea sănătății cetățenilor vor fi desfășurate zilnic și în perioada următoare, pe raza întregului județ, în cadrul efortului comun al autorităților pentru limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).