September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Când nu e pus pe dărâmat, USR-PLUS e prins în ofsaid – Opinie

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 12 Second

Cât a fost în Opoziție, USR-PLUS s-a descurcat de minune. De altfel, e mai ușor să arunci cu pietre decât să pui o cărămidă peste o altă cărămidă, pentru a construi ceva. Ceva, nu contează ce, dar să construiești.

Din declarația pe care a dat-o ministrul Economiei, Claudiu Năsui, aseară, la Digi 24, aflăm ceva foarte grav, că și într-un guvern din care face parte USR-PLUS, așa-zișii „oameni noi”, se merge pe recomandări.

Întrebat cum a aflat de Florina Prisecaru, doamna acuzată că a colaborat cu Securitatea și pe care până azi voia să o numească director general-adjunct la Ministerul Economiei, Năsui a răspuns nonșalant: „Mi-a fost recomandată”.

Cum așa? De cine? Cine o recomandă? „De oameni care sunt în administrația publică. Eu n-am nici măcar secretar general acum. Avem o problemă de organizare, dar nu mă vait. O să ne descurcăm, o să vină și secretarii de stat”, a continuat el.

Acum, imaginați-vă care ar fi fost reacția unui USR-PLUS-ist, dacă un politician dintr-un partid vechi – nu contează care partid, oricare! – făcea această afirmație:

Păi, cum? Nu aveți echipă? Nu aveți oameni competenți? Și în 2021 , tot pe nepotisme, tot pe recomandări? Demisia, AFARĂ! Lăsați-ne pe noi”.

Vrând-nevrând, v-au lăsat. Dar voi, oameni noi, pe cine numiți acum? Tot pe ei, tot pe ei?

Eugen DINU

Comentariul este asumat integral de autor

sursa:bugetul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).