September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Podul de la Azuga va intra din martie în reparații capitale. Devierea circulației se va realiza pe un pod provizoriu

0 0
1 min read
0 0
Read Time:51 Second

Traficul greu ar putea fi interzis pe DN 1 şi noaptea. Podul de la Azuga de pe Valea Prahovei va intra din martie în programul de reparații capitale, iar devierea circulației se va realiza pe un pod provizoriu, cu asigurarea unei benzi pentru fiecare sens, potrivit romania-actualitati.ro.

Lucrările vor dura șase luni, traficul greu ar putea fi interzis și pe timpul nopții, pentru că podul provizoriu va fi mai îngust – spune, pentru Radio România Actualități, Alexandru Pelin, șeful Direcției de poduri din Compania de Drumuri:

Alexandru Pelin: Acesta este un pod care trebuie înlocuit în urma expertizei tehnice. Este un pod vechi din anii ’20. Avem constructor, avem fonduri europene. Suntem pregătiţi ca în primăvară să intrăm în lucrare. Este estimat ca lucrările să dureze şase luni maxim. O să fie acolo un pod provizoriu.

Problema ar fi pentru traficul greu, acele tiruri destul de lungi cu containere de 12 m, și asta se studiază acum să vedem dacă putem lăsa în continuare traficul greu liber noaptea.

Sursa: stiripesurse.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).