februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mai mulți români au fost prinși încâlcând regulile anti-COVID într-o stațiune de top din Austria

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Austria a descoperit aproape 100 de străini, inclusiv români, care sfidau regulile pandemice într-o stațiune de top din Austria, transmite Mediafax.

Primarul orașului St. Anton, una dintre stațiunile de top din Austria, a declarat că zeci de tineri turiști din întreaga Europă au ajuns în oraș și au sfidat regulile pandemice.

„Printre alții, erau britanici, danezi, suedezi, români, germani, australieni, irlandezi și polonezi. Au fost verificați și amendați”, au declarat polițiștii din provincia Tirol.

Controlul a fost efectuat vineri seara, iar cei care au încălcat regulile pot primi amenzi de până la 2.180 de euro. Poliția nu a precizat exact în ce a constat sfidarea regulilor, declarând doar că străinii au încălcat reglementările.

Austria, o țară cu puțin sub 9 milioane de oameni, a înregistrat până acum 413.208 de cazuri de Covid și 7.703 de decese.

Austria a fost, în decembrie, într-un lockdown național, cu magazinele neesențiale închise. În plus, din 19 decembrie până în 10 ianuarie au existat reguli severe privind intrarea în țară, în mare parte pentru a descuraja schiorii. Oamenii veniți din aproape toate țările din Europa au fost nevoiți să intre în carantină.

Cu toate acestea, deși schiorii nu pot rămâne peste noapte într-o stațiune, noi contaminări au apărut printre profesorii de schi, cursurile fiind permise pentru vizitatorii din Europa.

Cazările sunt permise doar călătoriilor de afaceri, iar primarul Sf. Anton, Helmut Mall, a declarat că noii sosiți s-au înregistrat la adrese locale și au spus că sunt în căutarea unui loc de muncă.

Sursa: digi24.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).