September 17, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Klaus Iohannis, surprins la schi în Păltiniș. PSD, atac furtunos VIDEO

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Președintele Klaus Iohannis a fost surpins pe pârtia de schi de la Păltiniș. Momentul de relaxare al președintelui României vine la doar o zi de la tragedia care a avut loc vineri dimineață la Institutul „Matei Balș” din București.

Imaginile cu președintele Klaus Iohannis pot fi văzute AICI.

De data aceasta șeful statului a ales să meargă să schieze pe o pârtie sibiană. Momentul a fost însă ales prost și a stârnit reacțiile dure ale opoziției.

Bilanțul tragediei de la “Matei Balș” crește, din păcate, iar președintele Iohannis este solidar cu victimele și familiile lor de pe pârtia de schi! Cei 6 ani de mandat ne arată, de fapt, cum schiorul prezidențial tot face slalom printre promisiuni cu “reforma” în Sănătate, Educație sau Administrație Publică și “urmărește cu îngrijorare” dramele românilor câteva minute, ocazional, prin declarații televizate. În rest, Klaus Iohannis este perfect paralel cu viața semenilor săi precum schiurile sale ultimul răcnet, în timpul ultimei coborâri, la Păltiniș!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a PSD.

Președintele Klaus Iohannis a mai fost surprins la începutul acestei luni în timp ce aștepta la rând la telescaun pentru a urca pe pârtia de pe domeniul schiabil Șureanu.

„Este mai importantă ultima zăpadă?”

Și Eugen Teodorovici a reacționat la imaginile cu Klaus Iohannis la schi.

„Câtă indiferență, câtă durere în cot? Ce dacă au mai murit câțiva români? Ce dacă spitalele iau foc? Este mult mai important să prindem ultima zăpadă din acest an, să ne simțim bine, nu-i așa?”

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).