iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Actiune pentru siguranța rutieră pe Drumul National 1

0 0
1 min read
0 0
Read Time:53 Second

 

Ieri, la nivelul Serviciului Rutier Prahova, a fost organizată și desfășurată o acțiune, ce a avut ca scop principal disciplinarea conducătorilor auto și reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere viteza și nerespectarea de către pietoni a normelor privind circulația pe drumurile publice.

Astfel, polițiștii rutieri au acționat pe DN 1, ocazie cu care au verificat 53 de autovehicule, iar în urma abaterilor constatate, au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 18.000 de lei.

Din totalul sancțiunilor, 35 au fost pentru încălcarea regimului legal de viteză, 4 pentru abateri comise de pietoni și 10 pentru alte încălcări ale legislației rutiere.

În cadrul acțiunii a fost constatată și o infracțiune, respectiv conducere sub influența băuturilor alcoolice, în cazul unui conducator auto depistat la volanul unei autoutilitare, cu o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte normele rutiere în vigoare și să adopte o conduita preventivă la volan, pentru a preveni producerea unor evenimente grave.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).