februarie 28, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

USR PLUS, o nouă numire CONTROVERSATĂ în Guvern. Irina Alexe, „pensionara de LUX” la 42 de ani, REVINE la MAI

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Irina Alexe revine în Guvern la propunerea USR PLUS, care a readus-o la conducerea Ministerului de Interne. Mai exact, USR PLUS a propus-o pe Irina Alexe ca secretar de stat, funcție pe care a mai deținut-o în anul 2016, în Guvernul Cioloș.

În anul 2016, Irina Alexe era în mijlocul unui adevărat scandal, atunci când s-a aflat că s-a pensionat la vârsta de doar 42 de ani și că încasa, la acea vreme, o pensie de 13.000 de lei.

Cine este Irina Alexe

 

Acum, USR PLUS se laudă cu propunerea lor, spunând că Alexe are o „experienţă îndelungată juridică şi administrativă”, fiind ofiţer timp de 20 de ani în structura centrală a MAI, din care ultimii zece ani făcând parte din conducerea ministerului.

La doar 35 de ani, Irina Alexe a devenit cel mai tânăr chestor din Poliția Română. Este vorba despre un grad profesional echivalent cu cel militar de general cu o stea. Atunci, această funcție a născut mai multe semne de întrebare în condițiile în care este vorba despre un grad profesional care se obține extrem de greu. În 2016, presa scria că Irina Alexe a ajuns la MAI în urma insistenţelor lui Vasile Blaga, citează b1.ro

În februarie 2016 a fost numită secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Sursa: dcnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).