iunie 24, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Un bărbat urmărit internațional, căutat de autoritățile din Franța, pentru trafic de persoane și proxenetism, a fost depistat de polițiștii din Bihor.

0 0
1 min read
0 0
Read Time:44 Second

Miercuri, 28 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Oșorhei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, urmărit internațional.

Autoritățile din Franța au emis pe numele acestuia un mandat european de arestare, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de proxenetism și trafic de persoane, pe teritoriul Franței.

Schimbul de date şi informaţii a fost realizat prin Biroul Sirene – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Poliţiştii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe bărbat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis pe numele acestuia o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Bihorene, iar joi, 28 ianuarie, va fi prezentat la Curtea de Apel Oradea, cu propunere de arestare provizorie, în vederea predării către autorităţile franceze.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).